Photowalk Solo

Inhoud

Niets zo interessant als leren op een plezante manier. Daarom organiseer ik maandelijkse photowalks. We gaan dan enkele uren op stap, rond 1 of meerdere thema’s die te maken hebben met fotografie. En terwijl we de mooiste plekjes verkennen proberen we praktische foto-problemen op te lossen. Leuk toch!

Helaas is het al meermaals gebeurd dat ik een photowalk heb moeten annuleren, soms omwille van het weer (maar dan plan ik hem wel later opnieuw in) maar in deze tijden van pandemie is dat natuurlijk de hoofdreden.

We zijn al even niet meer op pad gegaan en ik krijg toch regelmatig berichten van deelnemers dat ze het missen!

Daarom kan je nu ook een photowalk doen op je eentje!

Ik bezorg je een kaartje met bijbehorende challenge, zodat je alleen of in kleine groep op pad kan. Het is gebaseerd op afgelopen photowalks, maar laat je dat niet tegenhouden om te gaan fotograferen!

Solo doelgericht op pad met de camera!

Als je klaar bent met de photowalk mag je me altijd -net zoals bij een ‘gewone’ photowalk- wat foto’s bezorgen. Ik publiceer ze dan op een album op mijn facebookpagina zodat anderen ook inspiratie kunnen opdoen voor hun Photowalk Solo…

Heel benieuwd naar jullie bijdragen!

Aanbod

Deze Solo Photowalks kan je aanvragen:

  • Borgloon: landschap
  • Hasselt: woorden
  • De Wissen (Stokkem): natuur en landschap
  • Brussel: licht
  • Thorn: stad

Als alles goed gaat zal ik later meer photowalks toevoegen. Voorlopig kan je al flink op stap met dit aanbod…

Doelgroep

Iedereen die graag foto’s maakt en zichzelf creatief wil uitdagen! Of je wil er gewoon even tussenuit met de camera. Kan ook!

Om het even welke camera kan dienen. Smartphone, compactcamera, spiegelreflex, systeemcamera, digitaal, film, …

Natuurlijk kan je veel meer gaan instellen bij een camera zoals een spiegelreflex of systeemcamera, maar dat wil niet zeggen dat je niet kan leren omgaan met de beperkingen van een smartphone of point-and-shoot camera. Bovendien kan je eventueel gebruik maken van voorzetlensjes op je smartphone.

Praktische info

Je wil graag op pad met de camera? Prima! Vul het formulier hiernaast in (met in het ‘opmerkingen’ veld graag de wandeling(en) die je wil doen vermelden), waarna ik je een mailtje stuur met de betaalinfo. Daarna bezorg ik je het gekozen kaartje(s) zodat je snel op weg kan…

Prijs

Je betaalt 6 euro per kaartje of 20 euro voor alle 5.

Goede doel

Per kaartje stort ik 2 euro (of 6 euro als je er 5 ineens koopt) door aan Natuurpunt. Zo kunnen we ook wat bijdragen aan het beheer van de natuur en landschappan die we vaak genoeg bezoeken met z’n allen.

Ik reken op je eerlijkheid

Je mag gerust op stap met je bubbel en de photowalk daarmee delen. Maar mag ik wel van je vragen om het kaartje niet uit te delen? Ik steek erg veel werk in de photowalks en ze zijn al niet duur, gelieve mijn werk daarom ook te waarderen en dus niet zomaar gratis te grabbel te gooien. Mensen doorverwijzen mag altijd! Plannetjes uitdelen of kopiëren voor anderen niet.

Dank je wel daarvoor!