Photowalk met Johan 9

Deze workshop is afgelopen, u kan zich dus niet meer inschrijven... !

Inhoud

Niets zo interessant als leren op een plezante manier. Daarom deze maandelijkse photowalks. We gaan dan enkele uren op stap, rond 1 of meerdere thema’s die te maken hebben met fotografie. En terwijl we de mooiste plekjes verkennen proberen we praktische foto-problemen op te lossen. Leuk toch!

We gaan een wandeling maken door het mooie, idylissche witte dorp Thorn, net over de Nederlandse grens, met de bedoeling om een hoop tips mee te geven rond straatfotografie en architectuurfotografie met een spiegelreflex of systeemcamera. Mensen en gebouwen dus, maar wél proberen niet te hervallen in de clichés die al duizenden keren zijn gefotografeerd. Origineel zijn is dus de boodschap. Geinteresseerd? Schrijf je gauw in, deelname kost 10 euro! Er is plaats genoeg maar plaatsen zijn beperkt…

Proberen voorbij de clichés te denken op een plaats waar alles al 10000 keer gefotografeerd is…

Doelgroep

Iedereen met een spiegelreflex, systeemcamera of eender welke camera waar je voldoende mee kan apart instellen (sluitertijd, diafragma, ISO, manuele focus) en die wat wil opsteken over de werking ervan.

Wat leren we?

We vertrekken deze keer in Thorn, en doen een mooie toer door de stad. Alle onderwerpen die we tegen komen en de moeite lonen raken we aan, het zal daarbij vooral over straatfotografie en architectuur gaan, maar we gaan geen onderwerp uit de weg en laten ons leiden door het toeval….

Praktische info

Deze workshop begint om 14h stipt op zaterdag 29 februari 2020. Je wordt ten laatst verwacht tien minuten voor de start, op de afgesproken plaats. Die wordt je meegedeeld bij inschrijving.

Prijs

Voor 10 euro kan je weinig mis doen denk ik zo! Niet twijfelen…

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng je camera mee, met voldoende batterij(en). Da’s het belangrijkste. het is altijd belangrijk dat je net voldoende materiaal meebrengt en jezelf niet ombouwt tot pakezel; we moeten ook nog kunnen bewegen he…

Bij onvoldoende inschrijvingen of erg slecht weer kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk wel je volledige inschrijvingsgeld terug. Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, kan je gewoon iemand je plaats laten innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald.