Photowalk met Johan 7

Deze workshop is afgelopen, u kan zich dus niet meer inschrijven... !

Inhoud

Niets zo interessant als leren op een plezante manier. Daarom deze maandelijkse photowalks. We gaan dan enkele uren op stap, rond 1 of meerdere thema’s die te maken hebben met fotografie. En terwijl we de mooiste plekjes verkennen proberen we praktische foto-problemen op te lossen. Leuk toch!

Met weinig licht fotograferen is een extra handicap. Daarom gaan we nu eens bij uitzondering later op de avond op stap. We gaan op zoek naar lichtjes, schitteringen en spiegelingen. In onze hoofdstad met de kerstperiode kan dat niet moeilijk zijn! Denk je? Er zijn zeker voldoende lichtjes, maar het is er ook superdruk, en dat vraagt toch wel extra aandacht voor je foto’s. Wil je geen mensen op de foto of net wel? Hoe ga je te werk? Zéker één van de leukere photowalks!

Klinkt dat allemaal wat ingewikkeld? Geen probleem hoor! Iedereen met een spiegelreflex of systeemcamera kan mee. Ik, of andere deelnemers, zullen je zeker helpen. Dat wordt weer een leuke uitdaging! Zet die wandelschoenen maar weer klaar!

Geinteresseerd? Schrijf je gauw in, deelname kost 10 euro! Er is plaats genoeg maar plaatsen zijn beperkt…

Een stapje in de wereld zetten en tegelijk beter leren fotograferen!

Doelgroep

Iedereen met een spiegelreflex, systeemcamera of eender welke camera waar je voldoende mee kan apart instellen (sluitertijd, diafragma, ISO, manuele focus) en die wat wil opsteken over de werking ervan. Beginner, intermediate, enthousiasteling of pro, het is interessant voor iedereen.

Wat leren we?

Omgaan met slecht licht, opzoek gaan naar spiegelingen en schitteringen en die creatief in beeld brengen. In deze photowalk ga je heel wat dingen gaan combineren, maar dat maakt het net weeral leuk! De sfeer tijdens de laatste dagen van het jaar is superleuk in onze hoofdstad, en we gaan hier gretig gebruik van maken om leuke foto’s te maken.

Alle onderwerpen die we tegen komen en de moeite lonen raken we aan. We gaan geen onderwerp uit de weg en laten ons leiden door het toeval…

Praktische info

Deze workshop begint om 18h (dus niet om 14h zoals gewoonlijk) stipt op zaterdag 28 december 2019. Je wordt ten laatst verwacht tien minuten voor de start, op de afgesproken plaats. Die wordt je meegedeeld bij inschrijving.

Prijs

Voor 10 euro kan je weinig mis doen denk ik zo! Niet twijfelen…

Nieuw: vanaf nu kan je ook een tienbeurtenkaart kopen. Dan betaal je meteen voor 10 beurten, maar betaald voor 8 -dus 80 euro voor 10 photowalks. Als je het leuk vindt en van plan bent om vaker mee te gaan, is dat natuurlijk de betere optie! Geef even aan in het opmerkingenveld van het inchrijvingsformulier dat je graag zo’n tienbeurtenkaart wil, dan zorg ik ervoor dat dat in orde komt!

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng je camera mee, met voldoende batterij(en). Een statief is niet nodig, het kan wel handig zijn gezien het weinige licht, maar je gaat er heel veel mensen mee irriteren. Wat de objectieven betreft, kan je meebrengen wat je maar wil. Ik raad je wel altijd aan om niet te veel mee te brengen, je moet het immers ook de hele tijd meezeulen.

Bij onvoldoende inschrijvingen of erg slecht weer kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk wel je volledige inschrijvingsgeld terug. Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, kan je gewoon iemand je plaats laten innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald.