Photowalk met Johan 4

Deze workshop is afgelopen, u kan zich dus niet meer inschrijven... !

Inhoud

Niets zo interessant als leren op een plezante manier. Daarom deze maandelijkse photowalks. We gaan dan enkele uren op stap, rond 1 of meerdere thema’s die te maken hebben met fotografie. En terwijl we de mooiste plekjes verkennen proberen we praktische foto-problemen op te lossen. Leuk toch!

We gaan op zoek naar driehoeken in Diest. Door jezelf een onderwerp op te leggen dwing je jezelf om goed rond te kijken en alles in je op te nemen, op zoek naar je onderwerp; driehoeken in dit geval. je kan het jezelf natuurlijk makkelijk maken door de voor de hand liggende driehoeken te fotograferen, maar je kan er ook creëren door te spelen met je standpunt, of imaginaire driehoeken de fotograferen die je vormt met schaduwen en mensen -bijvoorbeeld.

Klinkt dat allemaal wat ingewikkeld? Geen probleem hoor! Iedereen met een spiegelreflex of systeemcamera kan mee. Ik, of andere deelnemers, zullen je zeker helpen. Dat wordt weer een leuke uitdaging! Zet die wandelschoenen maar weer klaar!

Geinteresseerd? Schrijf je gauw in, deelname kost 10 euro! Er is plaats genoeg maar plaatsen zijn beperkt…

De beste manier om bij te leren is om samen met anderen je passie te delen!

Doelgroep

Iedereen met een spiegelreflex, systeemcamera of eender welke camera waar je voldoende mee kan apart instellen (sluitertijd, diafragma, ISO, manuele focus) en die wat wil opsteken over de werking ervan. Beginner, intermediate, enthousiasteling of pro, het is interessant voor iedereen.

Wat leren we?

Jezelf een onderwerp opleggen dwingt je om op een bepaalde manier te gaan kijken. En dat is natuurlijk van supergroot belang als je een goede fotograaf wil worden. Goed kijken en alles zien is een heel belangrijke eigenschap van een fotograaf!

Alle onderwerpen die we tegen komen en de moeite lonen raken we aan. We gaan geen onderwerp uit de weg en laten ons leiden door het toeval…

Praktische info

Deze workshop begint om 14h stipt op zaterdag 28 september 2019. Je wordt ten laatst verwacht tien minuten voor de start, op de afgesproken plaats. Die wordt je meegedeeld bij inschrijving.

Prijs

Voor 10 euro kan je weinig mis doen denk ik zo! Niet twijfelen…

Nieuw: vanaf nu kan je ook een tienbeurtenkaart kopen. Dan betaal je meteen voor 10 beurten, maar betaald voor 8 -dus 80 euro voor 10 photowalks. Als je het leuk vindt en van plan bent om vaker mee te gaan, is dat natuurlijk de betere optie! Geef even aan in het opmerkingenveld van het inchrijvingsformulier dat je graag zo’n tienbeurtenkaart wil, dan zorg ik ervoor dat dat in orde komt!

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng je camera mee, met voldoende batterij(en). Een statief is niet nodig. Wat de objectieven betreft, kan je meebrengen wat je maar wil. Ik raad je wel altijd aan om niet te veel mee te brengen, je moet het immers ook de hele tijd meezeulen.

Bij onvoldoende inschrijvingen of erg slecht weer kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk wel je volledige inschrijvingsgeld terug. Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, kan je gewoon iemand je plaats laten innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald.