Photowalk met johan 2

Deze workshop is afgelopen, u kan zich dus niet meer inschrijven... !

Inhoud

Niets zo interessant als leren op een plezante manier. Daarom deze maandelijkse photowalks. We gaan dan enkele uren op stap, rond 1 of meerdere thema’s die te maken hebben met fotografie. En terwijl we de mooiste plekjes verkennen proberen we praktische foto-problemen op te lossen. Leuk toch!

Deze keer gaan we op jacht naar mooie landschappen en natuur. We gaan naar Stokkem, in de buurt van de oude maasplassen van Negenoord en de Wissen in Stokkem. Héél veel mogelijkheden daar voor landschaps- en natuurfotografie dus leg je wandelschoenen maar klaar!

Geinteresseerd? Schrijf je gauw in, deelname kost 5 euro! Er is plaats genoeg maar plaatsen zijn beperkt…

Een stapje in de wereld zetten en tegelijk beter leren fotograferen!

Doelgroep

Iedereen met een spiegelreflex, systeemcamera of eender welke camera waar je voldoende mee kan apart instellen (sluitertijd, diafragma, ISO, manuele focus) en die wat wil opsteken over de werking ervan.

Wat leren we?

We trekken de wijde natuur in, op zoek naar mooie landschappen. Alle onderwerpen die we tegen komen en de moeite lonen raken we aan. Dat zijn dan natuurlijk vooral landschappen, maar we gaan geen onderwerp uit de weg en laten ons leiden door het toeval…

Praktische info

Deze workshop begint om 14h stipt op zaterdag 29 juni 2019. Je wordt ten laatst verwacht tien minuten voor de start, op de afgesproken plaats. Die wordt je meegedeeld bij inschrijving.

Prijs

Voor 5 euro kan je weinig mis doen denk ik zo! Niet twijfelen…

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng je camera mee, met voldoende batterij(en). Een statief màg je meebrengen, maar dat gaat enkel van nut zijn als je ook een ND-filter hebt én als er voldoende wind staat. Als je dat dus hebt en niet goed weet hoe ermee werken; zeker meebrengen. Het is echter zeker geen must. Wat objectieven betreft is een standaardzoom zeker voldoende, maar vermits we heel veel vergezichten hebben , is het zeker ook interessant om een tele(-zoom) mee te brengen -als je dat hebt.

Bij onvoldoende inschrijvingen of erg slecht weer kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk wel je volledige inschrijvingsgeld terug. Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, kan je gewoon iemand je plaats laten innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald.