Photowalk met Johan

Deze workshop is afgelopen, u kan zich dus niet meer inschrijven... !

Inhoud

Niets zo interessant als leren op een plezante manier. Daarom begin ik met maandelijkse photowalks. We gaan dan enkele uren op stap, rond 1 of meerdere thema’s die te maken hebben met fotografie. En terwijl we de mooiste plekjes verkennen proberen we praktische foto-problemen op te lossen. Leuk toch!

We gaan een wandeling maken door de stad, met de bedoeling om een hoop tips mee te geven rond straatfotografie en architectuurfotografie met een spiegelreflex of systeemcamera. Mensen en gebouwen dus. Ik hoop hiermee een lange traditie te starten van maandelijkse photowalks, steeds rond andere thema’s. Geinteresseerd? Schrijf je gauw in, deelname kost 5 euro! Er is plaats genoeg maar plaatsen zijn beperkt…

Een stapje in de wereld zetten en tegelijk beter leren fotograferen!

Doelgroep

Iedereen met een spiegelreflex of systeemcamera, die wat wil opsteken over de werking ervan.

Wat leren we?

We vertrekken deze keer in Hasselt, en doen een mooie toer door de stad. Alle onderwerpen die we tegen komen en de moeite lonen raken we aan, het zal daarbij vooral over straatfotografie en architectuur gaan.

Praktische info

Deze workshop begint om 14h stipt op zaterdag 25 mei 2019. Je wordt ten laatst verwacht tien minuten voor de start, op de afgesproken plaats. Die wordt je meegedeeld bij inschrijving.

Prijs

Voor 5 euro kan je weinig mis doen denk ik zo! Niet twijfelen…

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng je camera mee, met voldoende batterij(en). Als je een statief hebt, zeker ook meebrengen.

Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, laat je gewoon iemand je plaats innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk wel je volledige inschrijvingsgeld terug.