Lightroom in een notedop

Deze workshop is afgelopen, u kan zich dus niet meer inschrijven... !

Inhoud

Zowel professionals als amateur-fotografen zitten vaak vast in hun stramien. Het is erg lastig om van je vertrouwde pakket afstand te doen en iets nieuws te leren, ook al weet je dat dat misschien je werk sterk kan vereenvoudigen.

Als je nog niet gewoon bent te werken in een bepaald pakket is het vaak ook lastig om die éne stap te zetten naar het leren van een nieuwe software. Daarom is er deze -korte- lightroom cursus die de belangrijkste aspecten toelicht.

Adobe lightroom is gemaakt voor en door fotografen en is dé perfecte tool om op een efficiënte manier je foto-catalogus te beheren en je foto’s te bewerken.

Doelgroep

Iedere fotograaf die nog nooit met Lightroom heeft gewerkt, of al heeft geprobeerd maar nood heeft aan wat basis-uitleg over deze software.

Wat leren we?
  • Wat kan je doen met Lightroom?
  • Modules
  • Module bibliotheek
  • Module ontwikkelen
Praktische info

Deze workshop duurt één dag van 9h30 tot 17h op 26 mei 2019, in de vergaderzaal van de basisschool in Heusden-Zolder. Een broodjeslunch wordt voorzien.

Prijs

DEZE WORKSHOP IS VOLZET!

Deze praktisch ingerichte workshop kost je €299, inclusief BTW. Als je inschrijft voor begin mei betaal je slechts €199. Schrijf zeker snel in, het aantal deelnemers is beperkt - een kleine groep is fijner om mee te werken!

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng zeker je laptop mee. Alle uitleg wordt getoond op een groot scherm, maar je leert altijd meer door zelf zaken uit te proberen. Indien je nog geen licentie hebt voor Adobe lightroom kan je altijd vlak voor de cursus een trial installeren. Die werkt perfect gedurende een beperkte periode dus je kan er je gang mee gaan tijdens de workshop.

Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, laat je gewoon iemand je plaats innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald.Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk je volledige inschrijvingsgeld terug