(Kick-)start to photograph

Deze workshop is afgelopen, u kan zich dus niet meer inschrijven... !

Inhoud

Ik weet hoe dat gaat, je bent super-enthousiast over die lang-geplande doorreis in de USA. Je koopt een state-of-the-art fototoestel want je wil geen enkel moment onbewaard laten voor het nageslacht. Maar dan: de handleiding lezen is veel te omslachtig én er is geen tijd voor. Gevolg: de hele vakantie wordt er alleen maar op de automatische stand gefotografeerd, en één keer de vakantie voorbij, belandt het fototoestel in de kast om voor eeuwig stof te vangen… Wat een zonde!

Laat je niet vangen! In deze workshop leer je de basisbegrippen van de fotografie zodat je tenminste begrijpt waar je mee bezig bent. Zodoende kan je voor je op vakantie vertrekt toch even nog wat kennis vergaren. Als je al terug bent helpt het je misschien om de camera als eens wat vaker te gebruiken!

Doelgroep

Iedereen die een camera heeft, alleen maar op automatische stand fotografeert en wat basiskennis fotografie wil opdoen.

Wat leren we?
  • Hoe werkt een camera?
  • Welke instellingen zijn interessant?
  • Kijken naar het licht
  • Praktische oefeningen
Praktische info

Deze workshop duurt één dag van 9h30 tot 17h op 19 mei 2019, in de vergaderzaal van de basisschool in Heusden-Zolder. Een broodjeslunch wordt voorzien.

Prijs

Deze fijne workshop kost je €149, inclusief BTW. Als je inschrijft voor begin mei betaal je slechts €99. Schrijf zeker snel in, het aantal deelnemers is beperkt - een kleine groep is fijner om mee te werken!

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng zeker je camera mee. Iedere camera kan dienen, al is een camera waar je ook écht instellingen kan veranderen natuurlijk wel wat praktischer.

Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, laat je gewoon iemand je plaats innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk je volledige inschrijvingsgeld terug.