Affinity Photo voor beginners - 9-2020

Inhoud

Iédere -digitale- fotograaf kent het belang van goede fotobewerkingssoftware. Zonder twijfel zijn Adobe Photoshop en kleine broer Lightroom de beste spelers op die markt. Maar ook iedere fotograaf kent daarvan de prijs. Voor de professionelen en beter voorziene amateurfotografen is dat niet onoverkomelijk. Als je echter op zoek moet naar een goed alternatief dat ook nog eens budgetvriendelijk is, was er tot voor kort niet veel keuze. Nu is er dus Affinity Photo. De kostprijs voor een levenslange licentie is niet onoverkomelijk en belangrijker: (bijna) alles waar naar je op zoek bent in fotobewerkingssoftware heeft ie aan boord. Bovendien kan ik jullie nog 20% korting aanbieden op dit pakket als je de workshop komt volgen.

In deze workshop leer je werken met de belangrijkste functies van dit schitterende pakket!

Nog leuk te vermelden is dat ik door de samenwerking met Serif, het bedrijf achter Affinity Photo, een leuke korting kan aanbieden op de aankoop van het pakket als je deze cursus volgt. Zéker de moeite dus!

Affinity Photo is dé tool voor de veeleisende fotograaf met een beperkt budget.

Doelgroep

Is je kennis eerder beperkt wat betreft fotobewerking? In deze cursus help ik je op pad met Affinity Photo. De meer ervaren fotograaf die wil leren werken met Affinity Photo mag zeker ook inschrijven.

Wat leren we?
  • Wat kan je doen met Affinity Photo?
  • De verschillende modules
  • Basisbewerkingen
  • Correcties
  • Lagen
  • Printen en exporteren
Praktische info

Deze workshop is gespreid over 4 woensdagavonden (9, 16, 23, 30) in september 2020, van 19h tot 22h. De plaats wordt nog meegedeeld, maar zal hoogstwaarschijnlijk in Heusden-Zolder zijn.

Corona maatregelen

Natuurlijk vereist deze periode ook uitzonderlijke maatregelen. Vanzelfsprekend zal ik mijn handen continu ontsmetten als ik jullie help bij het gebruik van je eigen materiaal. Als ik daarbij kort bij jou moet staan om iets aan te duiden of uitleg te geven zal ik ook steeds een mondmasker dragen. Ik verwacht van jou dezelfde maatregelen; dus zeker handgel meebrengen -en gebruiken- en een mondmasker opzetten wanneer we dicht in mekaars buurt zijn.

Prijs

Deze praktisch ingerichte workshop kost je €175, inclusief BTW. Als je inschrijft voor 15 augustus betaal je slechts €150. Schrijf zeker snel in, het aantal deelnemers is beperkt - een kleine groep is fijner om mee te werken!

Alle deelnemers krijgen 20% korting op de aankoop van Affinity Photo. Een leuk bijkomend voordeel als je deze cursus volgt.

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng zeker je laptop mee. Alle uitleg wordt getoond op een groot scherm, maar je leert altijd meer door zelf zaken uit te proberen. Indien je nog geen licentie hebt voor Affinity Photo kan je altijd vlak voor de cursus een trial installeren. Die werkt perfect gedurende een beperkte periode dus je kan er je gang mee gaan tijdens de workshop. Bovendien krijgt iedere deelnemer 20% korting op de aankoop van het pakket, dat kan dan meteen geregeld worden nadat de volledige cursus afgerond is.

Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, laat je gewoon iemand je plaats innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald.Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk je volledige inschrijvingsgeld terug