Affinity Photo voor beginners

Deze workshop is afgelopen, u kan zich dus niet meer inschrijven... !

Inhoud

Opgelet: deze workshop werd geannuleerd!!

Iédere -digitale- fotograaf kent het belang van goede fotobewerkingssoftware. Zonder twijfel zijn Adobe Photoshop en kleine broer Lightroom de beste spelers op die markt. Maar ook iedere fotograaf kent daarvan de prijs. Voor de professionelen en beter voorziene amateurfotografen is dat niet onoverkomelijk. Als je echter op zoek moet naar een goed alternatief dat ook nog eens budgetvriendelijk is, was er tot voor kort niet veel keuze. Nu is er dus Affinity Photo. De kostprijs voor een levenslange licentie is niet onoverkomelijk en belangrijker: (bijna) alles waar naar je op zoek bent in fotobewerkingssoftware heeft ie aan boord. In deze workshop leer je werken met de belangrijkste functies van dit schitterende pakket!

Nog leuk te vermelden is dat ik door de samenwerking met Serif, het bedrijf achter Affinity Photo, een leuke korting kan aanbieden op de aankoop van het pakket als je deze cursus volgt. Zéker de moeite dus!

Affinity Photo is dé tool voor de veeleisende fotograaf met een beperkt budget.

Doelgroep

Is je kennis eerder beperkt wat betreft fotobewerking? In deze cursus help ik je op pad met Affinity Photo. De meer ervaren fotograaf die wil leren werken met Affinity Photo mag zeker ook inschrijven.

Wat leren we?
  • Wat kan je doen met Affinity Photo?
  • De verschillende modules
  • Basisbewerkingen
  • Correcties
  • Lagen
  • Printen en exporteren
Praktische info

Deze workshop is gespreid over 4 woensdagavonden (8, 15, 22, 29) in januari 2020, van 19h tot 22h. De plaats wordt nog meegedeeld, maar zal hoogstwaarschijnlijk in Heusden-Zolder zijn.

Prijs

Deze praktisch ingerichte workshop kost je €150, inclusief BTW. Als je inschrijft voor 15 december betaal je slechts €120. Schrijf zeker snel in, het aantal deelnemers is beperkt - een kleine groep is fijner om mee te werken!

Alle deelnemers krijgen 20% korting op de aankoop van Affinity Photo. Een leuk bijkomend voordeel als je deze cursus volgt.

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Nog nuttig om te weten

Breng zeker je laptop mee. Alle uitleg wordt getoond op een groot scherm, maar je leert altijd meer door zelf zaken uit te proberen. Indien je nog geen licentie hebt voor Affinity Photo kan je altijd vlak voor de cursus een trial installeren. Die werkt perfect gedurende een beperkte periode dus je kan er je gang mee gaan tijdens de workshop.

Als je inschrijft is het definitief. Kan je toch onverwacht niet komen, laat je gewoon iemand je plaats innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald.Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus geannuleerd worden. Als dat zo is, krijg je natuurlijk je volledige inschrijvingsgeld terug