Het effect van een fotohokje

Het maakt niet uit wat voor soort evenement je gaat organiseren, de impact van zo’n fotohokje is overal gelijk. Mensen kunnen het fotohokje induiken en te gekke foto’s maken. De fotoprint vol met zotte foto’s krijgen ze direct mee. Daarnaast beschikken we ook over een digitale versie van de fotoreeks, wat handig is om te delen via sociale media en e-mail.

De tijd voorafgaand aan het foto moment is vaak al een beleving. Het wachten in de rij, het oefenen van poses met je vrienden… En dan eindelijk het fotohokje in. Jullie gasten zien zichzelf live in het beeldscherm, waardoor ze helemaal dol worden. Gekke gezichten, de leukste poses en ongelofelijk veel gelach met elkaar.

Voor iedereen komt er zo’n leuk fotostrookje uit het hokje rollen. Het is veelal deze foto uit onze photobooth die een jaar lang op het prikbord blijft hangen. We leveren achteraf ook nog alle foto’s digitaal aan, zodat die ook leuk kunnen worden gebruikt.

Waar kan zo’n fotohokje overal ingezet worden?

Fotohokjes zijn bijna voor ieder soort event wel in te zetten.

Het vaakst worden we ingezet op:

 • Bruiloften: alle gasten zullen zich vermaken met dit leuke foto entertainment.
 • Bedrijfsfeesten: maak met je team de mooiste foto’s
 • Intranetfoto’s: voor (minder) serieuze profielfoto’s van iedereen in je organisatie.
 • Open deur dagen op scholen en bedrijven: laat een ongekende indruk achter op je gasten.
 • Marketingevents: een foto mét jouw boodschap of logo eronder? Hiermee hang je straks te prijken op talrijke prikborden.
 • My sweet 16 en 18 feesten: herinneringen moet je natuurlijk wel maken!
 • Festivals: laat je sponsor nog meer bekendheid krijgen.
 • Huwelijks jubilea: maak nieuwe herinneringen met al je dierbaren.

Hoe zit zo’n fotohokje eruit?

Waarschijnlijk ben je zelf al eens een fotohokje ingedoken op een bruiloft of zakelijk evenement. Het doet een beetje denken aan die oude pasfoto hokjes die je in de grootwarenhuizen vond, die toen al de voor nodige hilariteit zorgden!

Als je erbij bent geweest, dan weet je het… De belevenis begint pas echt als het gordijn dicht gaat.

Een druk op de rode knop laat het fotohokje starten, iedereen maakt in een mum van tijd de allerleukste foto’s.

Natuurlijk worden de foto’s direct geprint, zodat iedereen met een mooie herinnering uit de photobooth naar huis gaat.

 • Opnieuw afdrukken zoveel je wil via de Ipad
 • In mooi klassiek wit
 • Gif booth optie maakt je belevenis compleet

Meer informatie

Een vrijblijvend advies gesprek of offerte aanvraag

Via de site van Fotobelevenis is het mogelijk om vrijvelijvend een adviesgesprek aan te vragen. We vinden het fijn om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie wensen.

Via onderstaande knop kan je alle wensen invullen.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Je kan met Jasper van Fotobelevenis.nl een gesprek vragen, maar natuurlijk ook rechtsreeks met mij. Voor het eindresultaat maakt het geen verschil uit, de dienstverlening wordt steeds met dezelfde zorg gedaan.

Heel België én Nederland

Jazeker! Elke week rijden we het hele land door om aanwezig te zijn op de leukste feesten en partijen. Onze hoofdvestiging zit in Noord-Holland (Purmerend) en sinds 2014 hebben we ook een vestiging in Gelderland (Deventer). Afgelopen jaar ben ik erbij gekomen voor de vestiging in België. Hierdoor is het voor mensen in België ook mogelijk om voordelig de Fotobelevenis photobooths te huren. We claimen niet voor niets dat we de beste photobooths van heel Nederland en België hebben.

Nog steeds geinteresseerd?

Mooi! Hopelijk ben je na het lezen van deze pagina compleet geïnformeerd over onze diensten. Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn en wat eventuele kosten zouden zijn? Druk dan op onderstaande knop!

Bereken vrijblijvend je prijs