Johan

'Johan Vanstraelen, fotografie, webdesign en grafische vormgeving, workshops

Een beeld is nog nooit zo belangrijk geweest als in onze huidige maatschappij. En toch is de waarde van een beeld nog nooit zo laag ingeschat geweest. Vroeger ging men naar De Fotograaf in het dorp of in de stad. Dat was een Meneer van hoge stand, net zoals de burgemeester, pastoor of politiecommissaris. Hij maakte dan een mooi portret, en dat ging voor vele jaren aan de muur. Tegenwoordig is een beeld in een wip gemaakt met de smartphone, een seconde later op het internet gezwierd en een dag later spreekt er niemand nog over… En dat geeft de perceptie dat een foto ook slechts iets vluchtig is.

Dàt is net waar ik als fotograaf een verandering in probeer te brengen. Een goede foto is er één die op het juiste moment gemaakt is, op de juiste manier én met het juiste gevoel. Alleen op die manier kan je ook het moment dat is vastgelegd op die foto tot herinnering smeden. Want dàt is waarom we een fotograaf nodig hebben: herinneringen vastleggen.

Een leuke bijkomstigheid is dat ik graag met mensen bezig ben -niet onhandig in de fotografie- en ik breng ook graag mijn kennis over. Vandaar dat ik ook regelmatig workshops organiseer, zowel voor de beginner als voor (ver)gevorderden…

Mijn creativiteit uit zich ook in het verzorgen van de volledige range van communicatie van je zaak. Natuurlijk fotografie, maar ook grafische vormgeving. Ik maak je logo en volledige bijbehorende huisstijl en website. Lukt het je niet om je sociale media te beheren? Ik doe het voor je!

Afscheidsfotografie (of uitvaartfotografie) is iets wat in andere landen al erg lang gebruikelijk is, maar in Vlaanderen nog moet winnen aan bekendheid. Nochthans is ook een afscheid van iemand een deel van het leven dat zeker belangrijk genoeg is om niet te vergeten. Ik probeer dat hier ook meer ‘gewoon’ te maken… Kijk zeker op delaatsteherinnering.be voor meer info…

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je nog vragen hebt of een offerte wil. Ik antwoord asap op je mailtje!

Klanten appreciëren

Creativiteit

Meedenken en verder gaan dan verwacht. Creatief zijn zit in het bloed en wordt nog steeds aangescherpt door de mooie projecten die klanten aanbrengen.
Mensenkennis

Om kunnen gaan met mensen van alle slag, dat is niet iedereen gegeven. Bovendien dingen uitleggen in een menselijke taal is zeer belangrijk, want niet iedereen is geboren in nerd-land.
Analytische geest

Een zeer zeldzame combinatie: creatief én anlytisch. Maar ik heb ze. En dat helpt wel bij het zoeken naar oplossingen in alle takken van mijn diensten.

Klanten zeggen

Niets beter dan wat de klanten zelf te zeggen hebben over mij…

Johan gaat verder dan enkel het ontwerpen van een website, hij denkt met je mee! Kennis van zaken, accuraat, oog voor detail én oplossingsgericht. Johan biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Hij geeft me het vertrouwen dat ik me geen zorgen moet maken over de bereikbaarheid van mijn bedrijf online.

En dat hij aangenaam in omgang is … dat is fijn meegenomen.

Jürgen Somers

Jürgen Somers

Dé Bubblebus

Enige tijd geleden heeft Johan onze huwelijksfoto’s verzorgd. Sindsdien is hij met ons gezin een beetje ‘getrouwd’ en legt hij al onze meest dierbare herinneringen vast. Tijdens ons eerste gesprek klikte het meteen.

Zijn professionele aanpak en oog voor detail zorgden voor hele mooie foto’s.

Ook de herinnering aan onze overleden dochter heeft hij met veel respect in beeld gebracht. Bedankt Johan!

Nele Vanhelden

Nele Vanhelden

Moeder van Lieke en Tobe

Johan achtervolgde ons de hele dag bijna onzichtbaar. Achteraf bleek dat elk belangrijk moment, ook al gebeurde het in een flits (of net niet ;-) ), vastgelegd was op foto.

Nadien leverde Johan een prachtig album af waar we velen al jaloers mee hebben gemaakt!

Jorn & Soetkin

Jorn & Soetkin

Getrouwd in 2017
'Johan Vanstraelen, fotografie, webdesign en grafische vormgeving, workshops