Johan

'Johan Vanstraelen, fotografie, webdesign en grafische vormgeving, workshops

Ik ben Johan Vanstraelen, van opleiding informaticus én gediplomeerd fotograaf. Creatief bezig zijn is altijd mijn dada geweest, en dàt in combinatie met mijn IT achtergrond maken dat ik een geknipt profiel heb om met webdesign bezig te zijn!

Fotograferen is later een nog grotere passie geworden, en ik heb daarvoor dan in avondschool mijn diploma gehaald -in de periode dat dat nog een beschermd beroep was. Ook dit fantastische ambacht oefen ik ondertussen alweer 14 jaar uit. De combinatie met het webdesign maakt dat ik een mooi totaalpakket kan aanbieden!

Ook voor grafische vormgeving en specifiek logo ontwerp heb ik over de jaren heen een mooi CV opgebouwd. Klanten zijn super tevreden met de zaken die ik aanlever!

Een leuke bijkomstigheid is dat ik graag met mensen bezig ben -niet onhandig in de fotografie- en ik breng ook graag mijn kennis over. Vandaar dat ik ook regelmatig workshops organiseer, zowel voor de beginner als voor (ver)gevorderden…

Sinds kort ben ik vrijwilliger-fotograaf voor Boven de wolken. Deze vzw zet zich in voor ouders die hun baby’s al heel snel moeten afgeven, door ervoor te zorgen dat zij een herinnering hebben aan kun kind in de vorm van een fotoreportage. Op die manier zorg je er als fotograaf ook voor dat zij ook iets tastbaar overhouden aan het korte leven van hun kindje. Neem zeker een kijkje op hun website voor meer info.

Er is écht te veel om op te noemen. Neem gerust een kijkje op de ander pagina’s van deze website, je zal jezelf ervan kunnen vergewissen dat ik op veel gebieden bezig ben.

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je nog vragen hebt of een offerte wil. Ik antwoord asap op je mailtje!

Klanten appreciëren

Creativiteit

Meedenken en verder gaan dan verwacht. Creatief zijn zit in het bloed en wordt nog steeds aangescherpt door de mooie projecten die klanten aanbrengen.
Mensenkennis

Om kunnen gaan met mensen van alle slag, dat is niet iedereen gegeven. Bovendien dingen uitleggen in een menselijke taal is zeer belangrijk, want niet iedereen is geboren in nerd-land.
Analytische geest

Een zeer zeldzame combinatie: creatief én anlytisch. Maar ik heb ze. En dat helpt wel bij het zoeken naar oplossingen in alle takken van mijn diensten.

Klanten zeggen

Niets beter dan wat de klanten zelf te zeggen hebben over mij…

Johan gaat verder dan enkel het ontwerpen van een website, hij denkt met je mee! Kennis van zaken, accuraat, oog voor detail én oplossingsgericht. Johan biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Hij geeft me het vertrouwen dat ik me geen zorgen moet maken over de bereikbaarheid van mijn bedrijf online.

En dat hij aangenaam in omgang is … dat is fijn meegenomen.

Jürgen Somers

Jürgen Somers

Dé Bubblebus

Enige tijd geleden heeft Johan onze huwelijksfoto’s verzorgd. Sindsdien is hij met ons gezin een beetje ‘getrouwd’ en legt hij al onze meest dierbare herinneringen vast. Tijdens ons eerste gesprek klikte het meteen.

Zijn professionele aanpak en oog voor detail zorgden voor hele mooie foto’s.

Ook de herinnering aan onze overleden dochter heeft hij met veel respect in beeld gebracht. Bedankt Johan!

Nele Vanhelden

Nele Vanhelden

Moeder van Lieke en Tobe

Johan achtervolgde ons de hele dag bijna onzichtbaar. Achteraf bleek dat elk belangrijk moment, ook al gebeurde het in een flits (of net niet ;-) ), vastgelegd was op foto.

Nadien leverde Johan een prachtig album af waar we velen al jaloers mee hebben gemaakt!

Jorn & Soetkin

Jorn & Soetkin

Getrouwd in 2017
'Johan Vanstraelen, fotografie, webdesign en grafische vormgeving, workshops