Communicatie

Creatieve duizendpoot? Jazeker! Want ook om jouw verhaal op een goede manier naar buiten te kunnen brengen kan je een beroep doen op mijn creativiteit. Naast de juiste beeldtaal kan ik jou en jouw bedrijf ook online én grafisch op de juiste weg zetten zodat jouw verhaal op de juiste manier naar buiten komt. Het hele plaatje van jouw huisstijl werk ik samen met jou uit. Beginnende met een logo, de bijbehorende huisstijl én alles van het online gebeuren -website en sociale media- ga we stap voor stap op zoek naar jouw identiteit.

Websites

Als het over online aanwezigheid gaat, zijn er redelijk wat aspecten waar rekening mee moet gehouden worden. Bovendien zijn er ook heel wat manieren om dat te verwezenlijken. Een website is er één van; sociale media is -een vrij brede, dus opsplitsbare- tweede.

Ik heb in elke tak flink wat ervaring en kan je helpen met het totale plaatje, maar indien nodig natuurlijk ook met enkel maar de deel-aspecten daarvan.

Hieronder zijn alle mogelijke online diensten opgesomd waarmee ik uw bedrijf online op de kaart kan zetten.

Ik wil een offerte!
web

Internet diensten

Met onderstaande diensten kan ik jouw online aanwezigheid een flinke boost geven…

Ui/ux design


Een website die mooi is, maar erg onhandig in het gebruik… daar ben je werkelijk niets mee! Ik help je in het proces om je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Analyse en goed doortesten zijn daar erg belangrijke stappen in.

Web design


Jouw site moet een weerspiegeling zijn van je huisstijl en onmiddellijk herkenbaar zijn. Een website is meestal een eerste contact met je potentiële klant. Als dàt al een slechte indruk nalaat ben je niet goed vertrokken…

Programmeren


Vanzelfsprekend kruipt hier de meeste energie in. Het bouwen van een website is tegenwoordig niet zo eenvoudig als ‘even iets bijeen flansen in een website generator’. Het moet op ieder soort toestel goed werken én tegelijkertijd zo opgebouwd zijn dat google je bovendien mooi bovenaan zet.

Webshop


Je kan niet meer buiten e-commerce om. Als het gaat over een relatief eenvoudige webshop voor jouw kmo kan ik je helpen met het bouwen. Een webshop is dé manier om je producten aan de man te brengen…

Zelf content beheren (CMS)


Als je regelmatig de inhoud van je site wil updaten (wat goed is voor je SEO) is het aan te raden om een CMS (content management systeem) in te bouwen. Je kan dan zelf alle content beheren zodat daar niet steeds opnieuw een wijziging op de site voor moet aangevraagd worden.

Gevonden worden (SEO)


Al is je website nog zò gebruiksvriendelijk en knap gemaakt, als mensen ze niet vinden schiet je er niets mee op. SEO (Search engine optimalization) is daarom erg belangrijk én een vak apart. In ieder aspect van het website-bouwen moet hiermee rekening gehouden worden.

Social media


Een heel groot deel van je publiek is aanwezig op sociale media. Hierop marketing voeren is een goed idee en kan voor flink wat bekendheid zorgen. Ik kan je hierover advies geven en begeleiden of het eventueel voor jou doen. Dat laatste neemt natuurlijk een erg tijdrovende bezigheid uit handen.

Support


Niet onbelangrijk! Eéns je website online staat ga je nog regelmatig hulp nodig hebben. Jij bent immers niet geboren in nerdland, zoals ik. Daarom is het erg blangrijk te weten dat ik steeds beschikbaar ben om je vooruit te helpen met je website-vragen.

Web hosting


Je website moet natuurlijk ook ergens gehost worden. Ik werk daarvoor al jaren samen met dezelfde partner. Het grote voordeel hiervan is dat ik de service kan bieden die hierop nodig is. Is je site ergens anders gehost? geen probleem, maar mijn ervaring hiermee is dat dat niet altijd even vlot verloopt bij problemen…

Een greep uit eerder gemaakte websites

Sotto Choc

Sotto Choc


Dols

Dols


Infinity Camp

Infinity Camp


Ruwet Champagne

Ruwet Champagne


Fancy Home Collection

Fancy Home Collection


DJ Dirk Jacobs

DJ Dirk Jacobs


Panachee Hasselt

Panachee Hasselt


Limburgse Huwelijksbeurs

Limburgse Huwelijksbeurs


Plus 50 Lifestylebeurs

Plus 50 Lifestylebeurs


Spraakmaker logopedie

Spraakmaker logopedie


De Franse Lelie

De Franse Lelie


FDC International

FDC International


Logo ontwerp

Het belangrijkste deel van je branding is natuurlijk je logo. Ik ga samen met jou op zoek naar een ontwerp dat jouw verhaal uitdraagt. Het is superbelangrijk dat jouw logo jouw bedrijfsidentiteit perfect vertelt. Dat kan dus niet zomaar uit één of ander online stockarchief komen. Stuur me een berichtje als je graag meer info wil hierover!

Grafisch ontwerp

Ook voor het ontwerpen van naamkaartjes, folders, brochures of ander drukwerk kan je bij mij terecht! De mogelijkheden zijn onbeperkt, en het kan altijd aangepakt worden in het geheel van een huisstijl waar bijvoorbeeld je website ook een onderdeel van is…

Ik wil een offerte!
MiniPo
MiniPo
Logo Johan Vanstraelen